Om oss

Säffle Begravningsbyrå

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många praktiska frågor att ta ställning till. Säffle begravningsbyrå etablerades 1912 och efter alla år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar. Oavsett vilken typ av avsked du vill göra.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Där lyssnar vi noga på dina tankar och önskemål. En del som kontaktar oss vill bara få stöttning vid valet av kista, medan andra vill ha hjälp med både planering av ceremoni och juridik. Vi vill att du ska känna dig trygg och stöttar dig precis så mycket eller lite du vill.

I mötet med våra kunder ställer vi höga krav på oss själva. Inte minst när det handlar om respekt. När du vänder dig till oss vill vi att du ska känna att vi har respekt för din närstående och för dig som efterlevande.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF