Om oss

Säffle Begravningsbyrå

När en närstående dör är det många beslut som ska tas och många praktiska frågor att ta ställning till. Säffle begravningsbyrå etablerades 1912 och efter alla år i branschen vet vi hur man löser det mesta som rör begravningar. Oavsett vilken typ av avsked du vill göra.

Hos oss är det personliga mötet viktigt. Där lyssnar vi noga på dina tankar och önskemål. En del som kontaktar oss vill bara få stöttning vid valet av kista, medan andra vill ha hjälp med både planering av ceremoni och juridik. Vi vill att du ska känna dig trygg och stöttar dig precis så mycket eller lite du vill.

I mötet med våra kunder ställer vi höga krav på oss själva. Inte minst när det handlar om respekt. När du vänder dig till oss vill vi att du ska känna att vi har respekt för din närstående och för dig som efterlevande.
Varmt välkommen att kontakta oss!

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF